Toimitusehdot

Yleistä

Peruskirjakauppa on Narcotics anonymous (NA) Nimettömät narkomaanit ry ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Narcotics anonymous ry 1829593-5, Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki. NA pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Yrityksillä on myös mahdollisuus laskuun.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Posti Group oyj kuljetuspalvelut. Tilauksen voi myös noutaa sunnuntaisin klo 15-16 Opastinsilta 6 A. Katso tarkemmat ohjeet www.nasuomi.org. 

Suurin osa lähettämistämme postipaketeista ovat S-kokoa. Isompia määriä tilatessa on valittava XL postipaketti.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti pyrimme toimittamaan tilauksen kolmen viikon sisällä, mutta toimitusaika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Myös tuotteiden saatavuus vaikuttaa toimitusaikaan. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuksesta sovitaan erikseen sähköpostilla.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected].

Ota yhteyttä